نقل قول:
برنامه در چند تا پست قبل گذاشته شده...!!! ندیدیش ؟! :1. (2)::1. (38):
Printable View
نقل قول:
برنامه در چند تا پست قبل گذاشته شده...!!! ندیدیش ؟! :1. (2)::1. (38):
راستشو بخوای نه ندیدم :دی کدوم صفحه ؟!؟!؟نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
همون صفحه قبل... البته فقط برنامه بازیهای استقلاله !!! :love:
وحید جان اینو دیده بودم من کل بازی های استقلال رو می خواستم + لیگ رو چون همه سایت ها فقط رفت رو دارن من جایی رو پیدا نکردم که برگشت رو داشته باشه اگه لطف کنی و برگشت رو بزاری یا همین چند بازی باقی مونده ممنون می شمنقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران به شرح زير است:
سه شنبه 13 اسفند-هفته سي ام- ساعت 15:15
فولاد خوزستان-صباي قم-تختي-اهواز
فغاني-يزداني-اميني-خرميان-ناظر:جلال مرادي
پرسپوليس-مقاومت سپاسي-آزادي-تهران-ساعت1600
قهرماني-فرح نيا-فريماني-ساعدي-ناظر:جعفري
*چهارشنبه 14 هفته سي ام-ساعت 15:15
برق شيراز-پيكان قزوين-حافظيه-شيراز
حق وردي-ابوالفضلي-عباسي-جابري-ناظر:بك پور
ابومسلم-راه آهن-ثامن الائمه-مشهد
مهر پيشه-معتمدي-داوودزاده-شهريارپناه-ناظر:شريفي
پاس-استقلال اهواز-قدس-همدان-14:15
صالحي-قراملكي-نقوي-مهدوي-ناظر:اصفهانيان
مس كرمان-فولاد مباركه سپاهان-باهنر-كرمان
ممبيني-رفعتي-احمدي-خداپرست-ناظر:خوشخوان
سايپا تهران-پيام-انقلاب-كرج
باغبان-صادق نوري-صفا-شيخي-ناظر:عسگري
ملوان انزلي-داماش گيلان-تختي-انزلي
افشاريان-فروغي-داوري-نوري-ناظر:بهروان
ذوب آهن-استقلال تهران-ذوب آهن-فولاد شهر
تركي-سخندان-كريمي-واحدي-ناظر:فلاح
يكشنبه 18 اسفند
برق شيراز-پيام -ساعت 15:15-معوقه هفته هجدهم-حافظيه-شيراز
جهانبازي-شمس-كياني-ارشادي-ناظر:زماني
ه گزارش خبرگزاري فارس، در اين اطلاعيه آمده است:
همواره سياست باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال بر احترام متقابل با مجموعه فوتبال كشور همراه بوده و هيچگاه سعي نكرده از مسير منطق و دوستي عدول كند. اگر در مواردي انتقاد محترمانه در چارچوب فوتبال انجام ميدهد حكايت از خصم و احساسات نميباشد بلكه هدف در جهت استيفاي حقوق باشگاه و ميليونها طرفدار است. اگر قرار باشد مديران باشگاهها در مقابل رفتارهاي نسنجيده بعضي از افراد سكوت كنند پاسخ اين رفتارهاي غير حرفهاي را چه فرد يا گروهي به عهده خواهد گرفت؟
در ادامه اين اطلاعيه آمده است: پيرو اظهار نظر آقاي مسعود عنايت درباره وظايف يك مدير و تخصصي بودن مسائل حوزه داوري بيان برخي از نكات مهم در شرايط فعلي ضروري و الزامي به نظر ميرسد.
1- به نظر ميرسد آقاي عنايت با مفاهيم و اصول مديريت ناآشنا است. ايشان اعتقاد دارند وظيفه مديرعامل سياستگذاري و هدايت يك مجموعه است در صورتي كه مديرعامل بايد در تمامي حوزهها پاسخگوي افكارعمومي و هواداران باشد.
2- هر عقل سليمي به اين موضوع آگاه است كه مسائل داوري جنبه تخصصي دارد و نبايد درباره آن اظهارنظر كرد اما وقتي در يك محيط علني حتي يك بچه نابالغ هم اشتباه يك داور را تشخيص ميدهد اين ديگر جنبه تخصصي ندارد و براي تشخيص آن به مدرك سيكل هم نيازي نيست. متأسفانه به نظر ميرسد كه مسوولان كميته داوران تفاوت تخصص با احساسات را نميتوانند تميز قائل شوند.
3- آقاي عنايت تا لحظه انتشار اين اطلاعيه به صورت شفاف اشتباه داور وسط مسابقه استقلال مقابل پيكان قزوين را تأييد نكردهاند اما در گفتوگو با يك خبرگزاري گفتهاند: «اگر كارشناسان داوري گفتهاند پنالتي بايد گرفته ميشد، ما هم قبول ميكنيم!» با توجه به چنين اظهارنظري بهتر است آقاي عنايت قبل از ورود به مباحث تشريح وظايف مديريت ابتدا نسبت به حوزه مسووليت خود اشراف بيشتري داشته باشند و حداقل پس از گذشت 24 ساعت از قضاوت نامناسب يكي از داوران تحت نظرشان در مسابقه سرنوشتساز هفته بيست و نهم اطلاعات مربوط به داوري مسابقه ديروز را از طريق گفتوشنود دريافت نكنند. ضمن اينكه براي اعضاي باشگاه استقلال غير قابل باور است كه آقاي عنايت با وجود پخش مستقيم مسابقه و دهها بار پخش صحنه خطاي داوران اين مسابقه آن تصوير را مشاهده نكرده باشند.
4- رفتارهاي حوزه به اصطلاح تخصصي داوران به گونهاي است كه حتي يك مدير آرام و صبور را هم بابت عملكرد ضعيف قضاوتها به واكنش مجبور ميكند.
بهتر است به جاي آنكه رئيس كميته داوران روش توجيه و سفسطه را پيش بگيرد و نسبت به انتقاد مديران موضع گيري كند و به افزون شدن محتواي علمي خود و داوران بپردازد.
در پايان به مسوولين فوتبال توصيه ميشود اجازه ندهند هر فرد يا زير مجموعه آن فدراسيون كه با محتواي مديريت و تخصص بيگانه هستند با مصاحبههاي خود منجر به چالش كشيدن خود و فدراسيون شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين استقلال ساعت 16 آغاز شد و بازيكنان زير نظر مربيان به ريكاوري پرداختند.
در ابتداي تمرين امير قلعه نويي بازيكنان را دور هم جمع كرد و براي آنها به مدت 10 دقيقه به صحبت پرداخت.
وي به بازيكنان تيمش گفت: ديروز بازي خوبي انجام داديد و من از شما تشكر ميكنم. البته يكسري اتفاقات افتاد و يكسري اشتباهات از شما سر زد تا بازي در نهايت به تساوي بكشد.
قلعه نويي ادامه داد: شما بايد بيشتر تلاش كنيد تا به عنوان قهرماني برسيد. پولي به خانه ببريد كه خمس و زكات نداشته باشد درست مثل جانواريو. فابيو امسال طوري بازي كرده كه همه از او رضايت دارند. اگر تلاش كنيد و به عنوان قهرماني برسيد باعث پيشرفت خودتان خواهيد شد.
سرمربي استقلال تصريح كرد: به ياد دارم سالي كه استقلال قهرمان شد يكي از بازيكنان قصد جدايي داشت. از آنجا كه از تيم قهرمان به تيم ديگري ميرفت قرارداد مالي خوبي امضا كرد. اگر امسال قهرمان شويد ميتوانيد در خدمت استقلال باشيد و قدمتان روي چشم ما، اما اگر به تيم ديگري برويد ميتوانيد با استفاده از عنوان قهرماني قرارداد مالي خوب امضا كنيد.
پس از صحبت هاي امير قلعه نويي بازيكنان زير نظر خداد مربي بدنساز اين تيم به تمرين پرداختند.
نكته جالب اينجا بود كه خداداد براي بازيكناني كه تمرين را اشتباه انجام مي دادند جريمه در نظر ميگرفت و آنها را به گوشه ديگر فرا ميخواند.
*جانواريو و اميد رضا روانخواه دو بازيكن استقلال جدا از سايرين به تمرين پرداختند.
*امير قلعه نويي به مدت 10 دقيقه با روانخواه به صحبت پرداخت. ضمن اينكه مهدي امير آبادي با هماهنگي با امير قلعه نويي در تمرين حضور نداشت.
*پس از نيم ساعت بازيكناني كه در تركيب اصلي ديدار مقابل پيكان حضور داشتند از سايرين جدا شده و به استخر و سونا رفتند.
*حدود 150 نفر از هواداران تيم استقلال از تمرين امروز ديدن كردند. البته آنها ساكت بودند و تمرينات آبي پوشان را تماشا مي كردند.
*در آخرين مرحله از تمرين بازيكنان در قالب دو تيم زرد و آبي به بازي فوتبال پرداختند. نكته جالب توجه حضور دكتر نوروزي در تركيب تيم زرد بود. در اين تمرين عليرضا عباسفرد موفق به گلزني شد و يكي از آماده ترين نفرات تيمش بود.
*تمرين امروز پس از يك ساعت و بيست دقيقه به پايان رسيد.
آرش برهاني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص ديدار مقابل پيكان اظهار داشت: در بازي ديروز تيم ما خيلي خوب بازي كرد و حداقل ميتوانستيم دو يا سه گل به اين تيم بزنيم اما متاسفانه موقعيتهاي ما تبديل به گل نشد.
وي در خصوص صحبتهاي مربيان پيكان در مورد موقعيتهاي حمله اين تيم نسبت به استقلال ادامه داد: قبول دارم كه آنها چند موقعيت داشتند اما توپ و بازي در اختيار ما بود و فرصت هاي آنها روي ضد حمله به دست آمد.
برهاني در خصوص اينكه 4 هفته موفق به گلزني نشده است؛ تصريح كرد: در اين 4 هفته تنها در ديدار با پيكان دو موقعيت گلزني داشتم و در ديدارهاي قبل موقعيت چنداني نصيبم نشد. البته اين گل نزدن به حساسيت بيش از حد بازيها در نيم فصل دوم بازميگردد و تمامي تيمها نفرات حريف را به خوبي ميشناسند. قبول دارم در بازي با پاس آن طور كه بايد و شايد خوب كار نكردم ولي در ديدار مقابل پرسپوليس و مقاومت سپاسي دوندگي بيش از حدي داشتم و فكر ميكنم براي تيمم موثر بودم. ضمن اينكه در ديدار روز گذشته مقابل پيكان از ناحيه گردن آسيب ديده بودم و با كتف بانداژ شده به ميدان رفتم . اين مسئله كمي در بازي من تاثيرگذار بود و حتي در زدن استارتها با مشكل روبرو شده بودم.
مهاجم 18 گله استقلال در مورد داوري ديدار استقلال با پيكان تاكيد كرد: آقاي جهانبازي از داوران خوب ايران است اما اعتقاد دارم در صحنهاي كه روي سياوش اكبرپور خطا شكل گرفت مرتكب اشتباه بزرگي شده و از اعلام يك پنالتي صددرصد به سود تيم ما خودداري كرد. در داخل محوطه جريمه حتما نبايد كسي با مشت و لگد خطا كند، كه داور پنالتي بگيرد. سياوش اكبرپور در آن صحنه به واسطه خطاي لطفي تعادلش را از دست داد. اگر آن پنالتي گرفته و تبديل به گل ميشد حالا اين حرف ها در مورد افت استقلال مطرح نبود.
برهاني در خصوص شانس قهرماني استقلال و رقباي اين تيم يادآور شد: 80 درصد شانس قهرماني را از آن تيم خودمان ميدانم و 20 درصد ديگر را بين پرسپوليس، ذوبآهن، سپاهان و صبا تقسيم ميكنم البته ذوبآهن اندكي نست به سه حريف ديگر شانس دارد.
مهاجم تيم استقلال در خصوص اينكه بعضي از كارشناسان شانس قهرماني ذوبآهن را بيشتر از استقلال ميدانند اظهار داشت: شما به بازيهاي ذوبآهن دقت كنيد. شايد همان پيام مشهد كه همه آن را بازي آساني ميدانند، بتوانند يقه ذوباهن را بگيرد. اين اظهار نظر كه بعضيها از حالا قهرماني يك تيم را پيشبيني كنند چندان حرفهاي نيست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، در نامه مهدي محمد نبي دبير فدراسيون فوتبال به باشگاه استقلال عنوان شده اين دو فهرست براي حضور اين تيم در قطر و امارات به دليل حضور بيش از 40 نفر در فهرست بازگردانده مي شود تا شمار نفرات كم شود.
باشگاه استقلال همانند فهرست 50 نفره اي كه براي بازي مقابل الاتحاد به فدراسيون تحويل داده دو فهرست ديگر براي حضور در قطر و امارات جهت بازي با نمايندگان اين كشورها در ليگ قهرمانان آسيا، براي تاييد به فدراسيون فوتبال تحويل داد اما نبي به دليل اينكه شمار نفرات اين باشگاه بيش از 40 نفر است اين فهرست را به اين باشگاه بازگرداند.
اين در حالي است كه استقلال 26 بازيكن، 11 عضو كادر فني و 4 مقام رسمي باشگاه را در فهرست خود دارد و چند همراه نيز در فهرست اين تيم به چشم مي خورد.
فدراسيون نه تنها به باشگاه استقلال بلكه به 3 تيم ديگر ايراني هم اين نامه را ارسال كرده كه براي سفرهاي بعدي فقط بايد نام 40 نفر را در فهرست خود داشته باشند.
باشگاه استقلال براي سفر به عربستان 50 نفر را در فهرست خود دارد و حتي با مسئولان باشگاه الاتحاد براي حمايت اين 50 نفر به توافق رسيده است.
در آستانه ديدار با ذوب آهن
طالب لو مصدوم شد
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال استقلال تهران امروز در تمرين دچار آسيب ديدگي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب لو در اواخر تمرين امروز از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد و پزشك استقلال به مداواي او پرداخت. طالب لو در اين باره گفت: مشكلي ندارم و مي توانم استقلال را در بازي فردا همراهي كنم.
اين آخرين تمرين استقلال پيش از ديدار مهم با ذوب آهن است كه در تهران انجام شد. بازيكنان اين تيم امشب راهي اصفهان مي شوند تا روز آينده در هفته سي ام ليگ برتر به مصاف ذوب آهن برود.
استقلال 57 امتيازي در صدر جدول است و ذوب آهن 56 امتيازي است.